Tykve : nejlepší odrůdy : pěstování, využití v kuchyni, dekorace /

Pěstování tykví od výsevu po sklizeň a jejich využití v kuchyni.

Hlavní autor: Schöner, Brigitte
Další autoři: Streicher, Hans
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Čestlice : Rebo, 2005
Vydání: 1. vyd.
Edice: Zahrada plus
Témata:
Konspekt: 635
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Pěstování tykví od výsevu po sklizeň a jejich využití v kuchyni.
Stručná historie prastaré zeleniny. Přehled odrůd, nejvýznamnější jedlé druhy. Praktické rady pro pěstování. Náměty na dekorace. Využití a kuchyňská úprava tykví včetně receptů na přípravu pokrmů. Adresy firem, které vyrábějí nebo dovážejí semena registrovaných odrůd tykví.
Fyzický popis: 95 s. : barev. il. ; 22 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN: 8072343920