Řecká kuchyně /
641.5(083.1) Jídla-příprava-předpisy Kuchařství-předpisy
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Bratislava :
Champagne Avantgarde,
1992
|
Edice: |
Encyklopedie kulinárního umění. Sv.2
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Obecní knihovna Albrechtice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
424360001917 | 1917/A# | N 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |