70 grilovaných jídel /
Recepty na grilovaná hovězí, vepřová a telecí masa, různé druhy ryb a uzenin jsou provázeny pokyny k úpravě masa ke grilování a bramborových nebo rýžových příloh, studených omáček, chuťového másla a salátů i zelenin hodících se ke grilovaným pokrmům
Hlavní autor: | Hodač, Ervín |
---|---|
Další autoři: | Kuliš, Jiří |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1970
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Místní knihovna v Dolní Lutyni
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
100000008788 | S8788/L# | N | (neuvedeno) | Dostupné |