Co by měl vědět správný kuchař : [484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni] /

Hlavní autor: Peterson, James
Další autoři: Brabcová, Blanka,
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2013
Vydání: Vyd. 2
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Obecní knihovna Albrechtice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
424360053118 53118/A# N 641/642 (neuvedeno) Dostupné 1x

Místní knihovna Dětmarovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
424370052984 52984/D# N 641/642 (neuvedeno) Dostupné 2x

Český výměnný fond

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
500000129176 129176/KF N 641/642 (neuvedeno) Dostupné

Místní knihovna Stonava

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
424430050096 50096/S# N 641/642 (neuvedeno) Dostupné 5x

Město Petřvald - Knihovna

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420100063531 63531/P# N 641/642 (neuvedeno) Dostupné 7x